top of page
  • Writer's picturePedalem per l'educació

PEDALANT PER SABADELL... VISITA A L'INSTITUT ESCOLA INDUSTRIAL

Updated: Apr 30


Aquest dimecres dia 6 de març hem anat pedalant fins a Sabadell per donar a conèixer el projecte les noies i nois de l'Institut Escola Industrial.


De Ripollet a Sabadell


Hem començat el viatge amb una mica de retard, hem posat les banderes del projecte pedalem per l'educació, hem fet els últims retocs a les bicicletes... I en marxa!!!


Tot pedalant hem pogut gaudir de l'entorn entre Ripollet i Sabadell passant per Berbera

Després d'una hora i trenta-cinc minuts hem arribat a l'institut Escola Industrial de Sabadell.


Primer objectiu aconseguit!!Un cop esmorzats i recuperats de l'esforç del viatge ens hem fet cinc parelles o trios i hem anat als cinc grups de segon de l'ESO a explicar el projecte. Tot i que amb una mica de nervis en haver d'enfrontar-nos a una audiència que no coneixem, ha estat una experiència molt gratificant i enriquidora.


Un cop acabada l'explicació i resoltes totes les preguntes, cinc joves de cada grup ens han acompanyat a la plaça del mercat per tal de donar a conèixer el projecte, penjar cartells explicatius, vendre clauers i números del sorteig solidari per l'entorn del Mercat Central de Sabadell.MOLTES GRÀCIES A TOTES !!!!

També durant aquesta estada a Sabadell ens ha vingut a veure el programa Al Matí amb Raquel Garcia de Ràdio Sabadell i ens ha fet una entrevista per conèixer el projecte Pedalem per l'educació. Aquí us deixem el PÒDCAST perquè la pugueu escoltar.

GRÀCIES A TOTES I TOTS PEL VOSTRE SUPORT I SEGUIMENT SENSE VOSALTRES SERIA IMPOSSIBLE PODER ASSOLIR REPTES COM EL QUE ENS HEM PROPOSAT

48 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page